top of page
Sveisegass optimized.png

Kjøp og byttesystem for

sveisegass-/industrigassflasker:  

 

          Når du kjøper din første flaske så er dette en eie flaske med 10 års bytterett. Den må jo byttes inn i en full flaske når den er tom. Det er ditt ansvar at flasken behandles på riktig måte og ikke skades. Det er kun den flasken du sist byttet inn, som du kan benytte på det registrerte kontrakt nr. Setter du inn annen flaske eller annen vare eller gods som kan bli registeret i systemet, så vil du bli etterfakturert. Ved å godta salgsbetingelser så godtar du også dette. Flaske kontrakten gjelder i 10 år og flasken kan byttes i automat ubegrenset antall ganger. Etter 10 år må flasken revideres. Kostnaden for dette er for tiden 480 kr som indeksreguleres. Dette vil bli belastet ved bytte når kontrakten er passert 10 år. Etter dette vil avtalen gjelde for 10 nye år.

OBS! Det er ikke mulig å bytte flasker mellom de forskjellige gasselskapene.

 

         Dersom du ønsker å bytte til annen type flaske, kan det gjøres ved å kontakte oss på denne web side. Du vil da få nye koder for å bytte inn. 

 

         Dersom du ønsker å selge flaske til en annen må du kontakte oss på denne web  med ditt navn og din kode  og adr, tlf nr, email til ny eier, denne vil da få ny kode for neste bytte.

 

Se listen med automater som selger sveise / industrigass her. 
Husk å klikke på "sanntidsbeholdning" for å se automaten lagerstatus

 

Se flasketyper og priseliste her

bottom of page